EN BG

За нас

Ние сме млада и абициозна бързоразвиваща се компания, занимаваща се с онлайн продажби на стоки за бита и индустрията на водещи световни и доказали се в годините производители. 
Екипът ни от любезни професионалисти с богат опит и знания, е на Ваше разположение за съдействие и съвети при избор на най-добрите продукти за вас, които можете да откриете в нашия онлайн магазин със запазена марка TE-light.bg . В него ще откриете богат и качествен подбор на всякакъв вид светодиодни осветитителни тела – технологиите на бъдещето, както и луксозни осветления от най-висок клас.

Мисия

Нашата основна цел е да бъдем полезни на ВАС - нашите клиенти и партньори, да задоволим нуждите с асортимент и изобилие от LED продукти. Ние се стремим всеки ден, да предлагаме все по-качествени продукти и услуги , затова нашия абсолютен приоритет е прецизността и изпълнението на нашата работа.

Обхват на дейността

Maxiam Ltd. е вносител и доставчик на най-богатата гама от LED продукти. Ние работим с утвърдени производители, лидери в областта на електро обзавеждането и индустриалната LED революция. 
Какво предлагаме за Вас:

  • Светодиодно осветление от ново поколение със широко приложение в: жилища, офиси, магазини, ресторанти, хотели, обществени и административни сгради, болници, училища, бензиностанции, търговски и промишлени обекти, паркове, спортни площадки и съоръжения, зелени площи, гаражи и паркинги, билбордове и рекламни конструкции.
  • Осветителни тела и полюлеи от потребителски клас , до ултра модерни дизайнерски и луксозни осветителения, за дома, градината, офиса, хотела ресторанта. Изобилие и разнообразие за всеки вкус.
  • Електро материали и компоненти за бита на водещи световни компании гарантиращи безпроблемна работа години наред: Ел. Ключове, ел. Контакти, автоматизация и защита, аксесоари за домашна и професионална употреба.
  • Безкомпромисно качество и гаранция за всеки продукт.
  • Екологично чисти продукти.
  • Богат асортимент от артикули.
  • Атрактивни и надеждни условия за партньори и дистрибутори.
  • Професионално и коректно отношение към всеки поет ангажимент.
Този сайт използва бисквитки, за да подобри вашето преживяване и да добави допълнителна функционалност. Научете повече.
x